Anika Nilles – 6 mars 2019


Har besökt Anika Nilles clinic på 4sound Slagverket i Stockholm och vilken grym trummis hon är! Otroligt musikalisk och lika teknisk! Dessutom är hon väldigt generös med tips på övningar och tekniker. Liksom många andra trummisar så övar hon också mycket på att blanda olika takter inom längre omlopp. D.v.s. när 1:an i t.ex. en fyrtakt nästa gång kommer på 1:an i en sjutakt osv. Väldigt inspirerande att se och höra henne demonstrera detta.

Anika är otroligt ödmjuk och ärlig. Känns nästan lite privat.

Enligt en överlycklig Matt Silver, butikschef på Slagverket, så har Anika Nilles slagit alla publikrekord på Slagverket. Detta bland storheter som t.ex. Ian Paice, Larnell Lewis och ”våra egna” Peter Wildoer och André Ferrari.

Själv önskar jag att jag hade en coach som Anika Nilles!!!
/Jürgen

Klicka här för att komma till Anika Nilles hemsida!


Craig Blundell – 10 mars 2017

Craig Blundell… denna otroliga trummis. Sååå kul att äntligen få se, höra och träffa honom lajv!!! Craig är en av tre supertrummisar som jobbar tillsammans med ROLAND med att utveckla deras digitaltrummor. Han berättade att de samplade cirka 700 olika typ av slag på varje trumma och cymbal för ROLANDS nya flaggskepp TD-50 KV. Tack för att du delade med dig av dina tips och trix!!!!
Vi tackar även Roland Scandinavia A/S och personalen på 4Sound Slagverket för att de organiserade det hela så fantastiskt bra!

Klicka här för att komma till Craig Blundells hemsida!


Michael Schack – 15 sept. 2015

Ääääntligen fick vi se och träffa Michael Schack då han höll drum clinic i Stockholm i går! Han är en fantastisk musiker och en grym föredragshållare. Vi tackar även de svenska killarna på Roland Scandinavia A/S och personalen på 4Sound Slagverket för att de organiserade det hela så fantastiskt bra!

Klicka här för att komma till Michael Schacks hemsida!