Jag är en trevlig, lyhörd och erfaren musiker med trummor som primärt instrument. Har spelat trummor aktivt i över 35 år på scener och i studios både i sverige och utomlands! Förutom några kortare turneer i Sverige så har jag även turnerat i Danmark, Holland, Tjeckien och i Japan.


STAND-IN / VIKARIE


Är du trummis? Är du dubbelbokad nästa gig och vågar inte berätta för bandet?

Inga problem! Jag hoppar gärna in akut och behöver i normala fall väldigt kort startsträcka. Oftast behöver vi inte ens repa tillsammans innan gig, utan det räcker med att jag får ljudfiler skickade till mig som jag sedan repar in på egen hand. Du kan vara lugn!

Jag spelar det mesta men föredrar:

  • Standard-covers
  • Funk, soul, disco
  • Rock, klassisk hårdrock
  • Storband, jazz, blues

Samtliga priser nedan är inklusive moms.

Pris/gig från: 3000:-

Pris/reptillfälle (läggs till på slutfakturan) från: 500:-


UTHYRNING

Vitsen med att hyra trumset av mig är att jag även kör ut och riggar dem åt dig, så att du bara behöver sätta dig ner (eventuellt finjustera lite) och börja spela! Alla trumset är i toppskick!!!

Självfallet kan du hämta trummorna och rigga själv och då blir det naturligtvis billigare. Men tråk-görat får du ju då göra ”all by yourself”!


Priserna nedan gäller oavsett vilket av trumseten du hyr, inom Stockholms län. Utanför Stockholms län tillkommer 25:-/mil för frakten samt en schablonavgift på 750:-/natt vid övernattning. Vid flera gig samma dag så debiteras 50% extra på grundpriset. Samtliga priser är inklusive moms.

Pris inklusive frakt och montering från: 3000:-/gig

Pris exklusive frakt och montering från: 2500:-/gig